Matruşka'ya yoğun ilgi

Matruşka

Deniz Yıldızı dizisi oyuncusu Yiğit Tunç'un davetlisi olarak Genç Armoni Sanat Merkezi organizasyonunda Kırıkkale seyircisi ile buluşan dizinin sevilen oyuncuları Begüm Topçu ve Cantuğ Turay yoğun ilgi gördü.

 

SALON DOLDU

Tiyatro Cafe tarafından sergilenen ve Deniz Yıldızı dizisinin sevilen oyuncuları Begüm Topçu ve Cantuğ Turay’ın sahne aldığı “Matruşka” isimli oyun geçtiğimiz gün Kırıkkale Kültür Merkezi’nde sergilendi. Genç Armoni Sanat Merkezi organizasyonunda sahnelenen oyun seyirci tarafından yoğun ilgi gördü. Salonun tıklım tıklım dolduğu gözlenirken sahnelenen oyun beğeni topladı.

 

OYUN SONRASI İZDİHAM

Yaklaşık iki saat süren oyun seyirciler tarafından ilgi ile izlendi. Oyun bitiminde sevilen oyuncular ile fotoğraf çektirmek isteyen izleyiciler izdiham oluşturdu. Oyuncuların bu ilgiden dolayı duyduğu memnuniyet gözlerinden okunurken Genç Armoni Sanat Merkezi yetkilileri oyuna gösterilen ilgiden oldukça memnun gözüktü. Bu tür faaliyetlerin her ay devam edeceğini belirten organizasyon yetkilileri Kırıkkale seyircisinin bu ilgisi devam ettiği sürece Kırıkkkale’nin sanata doyacağını dile getirdiler.

 

KIRIKKALE’Yİ ÇOK SEVDİK

Oyun sonrasında görüşlerini belirten Deniz Yıldızı dizisinde Melih karakterine hayat veren Cantuğ Turay, Kırıkkale turnesinden oldukça memnun kaldığını dile getirdi. Kırıkkale’de geçirdikleri her dakikanın ayrı bir keyif olduğunu belirten Turay, “Kırıkkale bizim için ayrı bir heyecan oldu. Dizimizde Şevket karakterini canlandıran Yiğit kardeşimizin daveti sonrasında Kırıkkale’de sadece oyun oynayıp döneceğimizi düşünmüştük ancak öyle güzel ağırlandık ve öylesine ilgi gördük ki, açıkçası biz Kırıkkale’yi çok sevdik.” şeklinde konuştu.

 

TEKRAR GELMEK İSTİYORUZ

Sevilen dizide Banu karakterini canlandıran Begüm Topçu ise Kırıkkale’den oldukça mutlu ayrıldıklarını belirtti. Salonun dolu olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Topçu, “Oyunumuzun gördüğü ilgi bizi çok memnun etti. Açıkçası Kırıkkale’ye tekrar gelmek istediğimizi ifade etmek istiyorum. Genç Armoni Sanat Merkezine ve oyuncu arkadaşımız Yiğit Tunç’a bizi bu Kırıkkale seyircisi ile buluşturduğu için, bunun yanısıra bizi bu güzel gecede yalnız bırakmayan Kırıkkale seyircisine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

SÜRPRİZLERİMİZİ BEKLEYİN

Oyun sonrasında oyuncuların daveti üzerine sahneye çıkan Yiğit Tunç seyircilere teşekkür ederek kısa bir konuşma yaptı. Kendisini kırmayarak Kırıkkale’de bir oyun sergiledikleri için oyunculara teker teker teşekkür eden Tunç bu tür faaliyetlerin sürekli yapılacağını ifade etti. Böylesine bir ilginin önümüzdeki organizasyonlar için kendilerini cesaretlendirdiğini belirten Tunç, “Oyuncu arkadaşlarımı sizlerle buluşturmamıza vesile olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan Sürmeli At Çiftliği sahibi Kubilay Sürmeli’ye, Vural Alabalık’a Masal Kahvesi’ne ve Nazmi Çaykara’ya teşekkürü bir borç bilirim. Madem ki Kırıkkale seyircisi gösterdiği bu ilgiyle yeni organizasyonlar için bize cesaret verdi o halde Genç Armoni Sanat Merkezimizin yeni sürprizlerine herkes hazırlıklı olsun.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı